kolmapäev, aprill 02, 2008

Kolmapäev ehk 4 päeva veel

Nagu mul siin nädala kava ette näeb, tahtsin ma hakata tulevasele titale kampsunit kuduma. Kuid kuna viimati hoidsin vardaid käes kuskil 10 aastat tagasi, siis kartsin, et olen kõik ära unustanud. Seega leppisin oma Tallinna vanaema ehk Koosuga kokku, et ta tuleb teisipäeva õhtuks minu juurde ja aitab mul kudumise meelde tuletada. Tema on meil suur käsitöö tegija. Heegeldab ja koob väga ilusti, õmbleb ka, aga seda teeb ta suht vastumeelselt

Naljakas oli aga see, et kui palusin tal silmade loomist vardale näidata, siis tundus, et ta teeb midagi nagu valesti :). Võtsin siis ise vardad kätte ja oh imet, tulidki sama ilusad silmad, aga teistmoodi tehes. Natuke veel varrastega edasi klõbistades jõudsin veendumusele, et kudumine on nagu jalgrattaga sõitmine. Seda enam nii kergelt ära ei unusta. Samas näitas Koosu mulle mõningaid mustreid, mida võin siis ise vabalt kampsunite sisse kududa. Neid ma tegelt enam nii hästi ei mäletanud, aga ega seal nüüd midagi keerulist ka ei olnud.

Kahjuks aga kampsuni kudmiseni ma õhtul veel ei jõudndu, sest kui olin oma proovilapi valmis saanud, olid mu silmad juba suhteliselt väsinud. Pean rihoga kindlasti rääkima, kui ta tagasi tuleb, et meil on ikka rohkem valgust tuppa vaja.



Tänase kohta aga nii palju, et kolmapäev on vaba aja olemasolul täis kanal 2 päev- Las Vegas, Nip/Tuc, Jälgi Jätmata.

2 kommentaari:

Riina ütles ...

hihhii, ja memme hakkas hiljuti uuesti hiirte juustu sööma :D kui sa nüüd pildi kokku paned, mispärast täpsemalt :D

helen ütles ...

no siis on teil kolm kuud juustumaaniat :D