esmaspäev, juuni 02, 2008

Abielu Vegase moodi- What Happens in Vegas

Viisin neljapäeval lõpuks oma dekreedi lehe K-Projekti. Kuid kuna juba linna asja oli, siis mõtlesin, et pole ammu kinos käinud. Läheks vaataks midagi. Sattusingi pooleldi planeeritult selleks ajaks, kui hakkas just Ashton Kutcheri ja Cameron Diaze Abielu Vegasi moodi.
Üldiselt mulle Diaze mängitud komöödiad meeldivad. Talle sobib see žanr kõige paremini. Samas Kutcher ei ole mulle kunagi meeldinud. Minu meelest pingutab ta alati üle ja tal on kohe selline pinisev hoiak ja olemine. Kuid kuna mul viimasel ajal just selline tuju on, et naistekad kõige kindlam valik, siis ega ma eriti ei põdenud kah.
Film oli väga lihtsa žüseega. Selline traditsiooniline, kus igat sammu saab silmad kinni ette aimata. Kuigi jah natuke ikka lootsin, et vähemal lõpuga luuakse mingit teravust, aga ei ikka üdini happy ending. Natuke jäi arusaamatuks, miks vägisi kohtu kaudu abiellu määratud paarist meesosapool kaasa ei tahtnud mängida ja miks ainult naina lõppeesmärgi nimel pingutas. Teemaks oli siis see, et Vegases purjus peaga kiirelt abiellunud paar, olid tegelikult juhututtavad. Aga kuna järgmisel päeval võideti kogematta 3 miljonit dollarit, siis oleks tulnud raha lahutusega pooleks jagada. Samas kohtusse lahutust küsima minne ärritus kohtunid, et tänapäeva noored abielusse nii kergekäeliselt suhtuvad ja külmutas kogu raha seniks, kuni noored pole pool aastat oma abielu nimel vaeva näinud. Asi oli selles, et naine oli tegelikult edukas börsimaakler ja mees oli täiesti rahatu nolk, aga noh võibolla ei pidanudki selles filmis mingit loogikat olema.
Ega sellel filmil mingit väärtust küll ei ole peale selle et jälle selline soft meelelahutus minusugustele, kellel tegelt ka hetkel natuke rohkem aega on kui tavalistel töömesilastel.

Kommentaare ei ole: