neljapäev, juuni 19, 2008

Kirbi imemasin

Täna käis meil müügimees. Tahtis müüa Kirbi puhastusseadeldist. Noh oli ikka vägev masin küll, aga sorry, ma ei maksa koos igast allahindlustega tolmuimeja eest 35 tuhat. Ma parem tellin omale paar korda aastas koristusteenust ja ikka olen võidus.
Aga samas kui rääkida Kirbi positiivsetest omadustest, siis tõesti meie praeguse tolmukaga võrreldes puhastas Kirbi meie pea ainsa vaiba ikka väga hästi ära. Samuti tõmbas ta madratsist igast koledaid asju välja, kuid see on paratamatus, et madratsisse tolmulestad sisse lähevad. Tuleb lihtsalt rohkem tuulutada ja kloppida. Kuid vaatamata tema üli osavale imemisomadusele ei ole meil seda masinat vaja, sest enamus põrandapinda on meil puitlaudis ja selle pealt ei ole ju vahet millega sa selle tolmu ja sodi ära võtad. Tegelikult kui müügimees hakkas demonstreerima, siis ta ei saanudki meie põrandalt eriti sodi kätte kuigi ma pole poolteist nädalat põrandaid korralikult puhastanud. Ainult igapäevaselt köögi osas harja ja kühvliga sodi kokku lükanud.
Võib öelda, tore, et ta tuli ja meie vaiba puhtaks tegi, aga sellest on veel vähe, et me sellise suure summa raha kellegi teise taskusse paneksime. Kodu saab ka palju odavamalt korras hoida!

Kommentaare ei ole: