teisipäev, september 02, 2008

Sony Ericsson ruulib

Tegelikult oleme me augusti kuus Rihoga omale hulga uusi "mängu asju" ostnud. Viimane neist oli 31.08 ostetud minu uus telefon Sony Ericsson W760i.
tegelikult hakkas mu vana telefon jupsima juba aasta tagasi. Aga kuna ma siis veel töötasin, ostisn omale HTC 2in1 telefoni-taskumärkmiku. Väga asjalik ja funktsionaalne. Muutis mu asjaajamise ühest küljest palju lihtsamaks, kuid kuna temaga polnud eriti mugav helistada, siis teisest küljest jälle natuke ebamugavamaks.
Koduseks jäädes vahetasin ta kohe oma vana, vahel jupsiva, Sony Ericsson K750 vastu tagasi. Kodus olles on mul alati arvuti kalender lahti kuhu üritusi kirja panna ning kodus olles pole vaja telefoniga wifi-s istuda, kuid helistada on ikkagi vaja, kuid keegi ei riidle kui vahest levi pole ja mind kohe kätte ei saa. Samas arvestasin, et hakkan vaikselt ka uut telefoni vaatama.
Nii siis läksimegi Rihoga pühapäeval poetuurile telefone näpuga katsuma. Sihikule olime võtnud Sony Ericssoni C702, kuid telefoni kätte võttes polnud ta üldsegi mugav. Funktsioonid olid küll vägevad ja põrutus ja niiskuskindel korpus samuti hea, aga kui ikka kõne vastuvõtmise nupp on kuskil väga x kohas ja väga väikese nupuna, siis andke andeks, seda telefoni ma küll ei osta. Ja väikesed olid tal tegelikult kõik nupud.
Siis aga leidis Riho riiulilt Sony Ericsson W760 ja vot see meeldis mulle kohe. Samuti olid tal paremad fuktsioonid ning ka mälukaart poole suurem kui C702-el. ja otsus oligi tehtud.
Nokiaid, LG-sid ja Samsungeid polnud meil mõtteski vaadata. Ei tea kuidas see küll nii on kujunenud, kuid kui meie perre uus telefon ostetakse, siis ikka ja jälle kipub see olem Sony Ericsson.

Ju nad on siis teistest ikka nii palju paremad :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Küsiks siis kuidas telefon vastu on pidanud? Plaanis sama telefon osta, millised on selle telefoni miinused ja plussid?
Olen tänulik kui vastate mailile :D
merka(ät)planet.ee

Päikest ;)