kolmapäev, september 17, 2008

Käisime külas

Eelmine nädal läks meil suuremalt jaolt külas käimiste tähe all. Alustasime pühapäeval kui käisime vaatamas Maidu uut maja Randveres, kolmapäeval käisime külas Riinul ning neljapäeval sõitsime juba Väike-Maarjasse vanaema juurde, kus olime kuni esmaspäevani.
Maidul on täitsa suur maja ja suht mõnusas vaikses kohas. Natuke muidugi on veel tunda vanade suvilakooperatiivide hõngu, kuid küll see paari aastaga muutub. Planeering on muidugi veits raiskav. Maja on kuskil 150ruutu aga tube on ainult kolm ning köök üsna tilluke. Samas neile hetkel on seal ruumi piisavalt. Majas elavad hetkel Mait, Kaisa, kaks kassi ning vahest hüppab läbi ka kohalik rebu (rebane).
Riinu juures polnud me ikka väga tükk aega käinud. Viimati oli nende ülisuur korter veel ühetolaine, kuid nüüd oli ta juba kolmetoaliseks transformitud. Ses mõttes on küll hea korterit karbina osta, et hiljem ise tead kuidas ja kui palju tube sinna sisse paigutad.
Sasika on ka juba täitsa suur ja varsti on nende majas veel üks laps. Uskumatu on mõelda, et umbes aastapärast on minu laps ka juba peaaegu nii suur kui Saskia praegu.
Vanaema juures oli nagu vanaema juures ikka. Ega seal midagi suurt peale söömise teha pole. Seekord õnneks üle poole kilo juurde ei tulnud, kuid on olnud ka kordi kui koju jõudes selgub, et olen poolteist kilo juurde võtnud.
Highlightidena võib välja tuua vanaema ja vanaisa sünnipäeva, siis käisime emaga Rakvere uues veekeskuses ujumas. Tõesti täitsa kihvt koht. Aga ilma saunakompleksi pääsmeta pole eriti mõtet minna, sest hinna vahe ei tasu ennast ära. Ja siis tegime veel vanaemaga suvikõrvitsa kooki. Ei old suurem asi. Aga eks ta uute retseptidega ju nii ongi. Kunagi ei tea kuidas ta lõpuks kujuneb enne kui asi valma.

Kommentaare ei ole: