kolmapäev, september 24, 2008

Laulasmaa ja Lohusalu

Sel pühapeäval oli üle pika aja jälle üks ilus ilm. Läksime selle puhul Riho, tibu ja minu emaga mere äärde.
Kõigepealt sõitsime Lohusallu. Tahtsime vaadata mis activiti seal jahisadamas toimub ja äkki saame kohalikus kõrtsis midagi hamba alla ka. Kahjuks oli seal aga totaalne vaikus. mõned ilusad jahid seal küll seisid, aga mingit inimeste liikumist küll eriti polnud. samuti oli kinni ka jahisadama söögikoht. tegime siis niisama mõned pildid ja vaatasime päikese ja merega tõtt ning liikusime edasi Laulasmaale.
Laulasmaa on samuti väga mõnna koht. See mändide alune on nii rahustav ja üldse väga relax on kõik. Kuna kõhud olid aga tühjad, siis otsustasime vaadata Spa hotelli restorani.
Üllatav oli see, et seal on lobby-baaris ning restos erinev menüü. samuti saab paralleelselt võtta buffee. Võtsime kõik õhtuse buffee, mis maksab seal 210 per face. üsna krõbe hind jällegi, aga kui näiteks lobby-baari menüüs nii soolane kui magus kui ka kohvi kokku võtta tuleb umbes sama summa.
Buffees pakuti väga maitsvat lõhe vormi ning spagette bolognese kastmega. Mingit salatit ja mingit magusat. Ega seal eriti valida polnud, kuid see, mis oli, oli maitsev.
Kui selliseid ilusaid pühapäevi ja miks mitte ka muid nädalapäevi veel oleks, võiks isegi võibolla andeks anda, et see aasta nii nigel suvi oli!

2 kommentaari:

lakyd ütles ...

high quality replica handbags replica designer bags replica bags china

retheys ütles ...

replica bags wholesale additional info j5j85q5x68 replica bags vancouver zeal replica bags replica hermes c5w74n7o68 replica bags manila replica bags hermes Click Here i2z71r7v72 replica goyard bags