kolmapäev, september 17, 2008

Salsa

Eile käisime Riho, ema ja Aarega Villemsi salsa tunnis. Väga kasulik, sest nüüd oskame me veel üht tantsu, millest ennem eriti aimugi polnud. Kõige keerulisem selle tantsu juures on minu meelest rütmi tajumine. Algul võttis ikka mitu minutit aega enne kui aru sai kus on takti esimene löök ja siis selles rütmis tantisda. Tuleb välja et olen ikka tavaline põhjamaade karu kes oskab ainult karusammu tatsuda :D
Aga veits harjutamist ja juba vallutasime Rihoga kogu tantusplatsi. Ei tegelt ei old asi päris nii kuigi eks Riho oleks tahtnud veits rohkem esineda küll.

Ütleme nii, et paarist tunnist mis me seal olime (võtsime kaks tundi järjest, algajad ja kohe edasijõudndu peale), saime tantsu enda jaoks suht selgeks. Eks nüüd edaspidi on lihtsalt veel uute ja huvitavamate keerutuste õppimine ja niisama rütmi jalgadesse tantsimine.

Kui kellelgi on veel huvi Salsa tundi minna või Argeniina tangot õppida siis andke teada. Juhendaja on minu vana sõbranna, kes on ise võistlustantsijana väga kõrgesse klassi jõudnud, Peda lõpetanud ning üldse terve elu tantsuga tegelenud. Põhisamm Salsas on suhteliselt lihtne, nii et esialgse liikumise peaks küll igaüks suht kiirelt selgeks saama.

Kommentaare ei ole: