esmaspäev, september 22, 2008

Museum

Kuigi ma reedel täitsa haige oli ja isegi voodist eriti välja ei jäksanud tulla, sain ma laupävaks juba täitsa tegusaks. Nii läksimegi, nagu plaan oli, Rihoga tibu kolmadna kuu ünna puhul välja sööma.
Eelmine kord Vapianos käies oli tibu meiega kaasas. Seekord jäi ta aga Koosu juurde ja meie olime linnas täitsa omapäi.
Läksime sööma restoran/lounge Museum'i. Suhteliselt hiljuti avatud koht ja tahtsime minna vaatama, mida see uus koht endast kujutab.
Stiililt üsna kaasaegne või noh selline nagu neid hetkel järjest tehakse. Loungi ja resto pool on üsna samad. ei ole nii, et resto mingi hullult pidulik. isegi laudlinu polnud laudadel. Ning menüü on samuti üks.
Hinnad on üsna soolased, aga tegelikult on igal pool hinnad täitsa kõrged. teenindus oli hea. Selle kohta küll nuriseda ei saa kui ainult see, et lauda kinni pannes ütlesin, et saabume seitsme-kaheksa vahel, aga kell pool kaheksa juba helistati, et kas te ikka tulete? NO tuleme ikka, kannatust!
Toidud olid ka nagu sellises kohas oodata võiks- päris head. Üllatus oli see, et seal ka sushit pakutakse. Kuid kuna vaim oli ikka suureks praeks valmis pandud, siis piirdusime seekord vaid kahe makiga eelroaks. Pearoaks võtsime mõlemad pooltoore veisesisefilee. Kahjuks oli see aga keskelt täitsa blody. Järgmine kord võtaksin ilmselt well-done. Menüü ise oli üsna kitsas. Lihast oligi ainult see ja siis talle karree. Veel oli valikus pardirind ning mitut sorti kala.
Magustoiduks võtsin mina õunakoogi ploomijäätisega ning Riho mingi küpsise ja kreemi kihilise asjanduse. Desserdid olid väga maitsvad, siin midagi viriseda ei saa.
Veel võtsime mulle virgin Mojito, alkovaba õlle, rihole kaks õlut, cappucino ja latte. Arve kogu selle sööma peale oli ~1050. Päris korralik hind, kuid ega me ennast tagasi ka ei hoidnud.
Hetkel ongi meil plaan tähistada iga kuu tibu sünnipäeva kuskil väljas söömas käies. Kui keegi on kuskil mingis põnevas kohas käinud, siis võiks meile sellest teada anda. Praeguse seisuga on järgmise korra valikus kas mingi sushi koht või üks aasia restoran millest Maira mulle põgusalt rääkis.

3 kommentaari:

Oliver ütles ...

Viimase vähemalt kolme kuu lemmik on endiselt http://www.nop.ee/

Eile nad jälle üllatasid oma tuntud headuses ülimaitsvate toituga, väga meeldiva teeninduse ja toredate kaaseinestajatega. Hästi palju titasid käib seal. Noored emad käivad jutustamas. Natukene suurematele ise kõndivatele lastele on oma mängunurk.

Hinnad on kesklinnale keskpärased. Kõige kallim söök on alati umbes 115-125 krooni olnud. Salatid umbes 65.-, supid samapalju. Kohvi 25-30. Piim 10.- jne.

Ökopood sealsamas kõrval.

helen ütles ...

polnud kuulnudki. Koduleht on neil igastahes põnev. Usun et tsekime selle koha ära.
aitäh soovitamast!

jasonbob ütles ...

kd 11 shoes
michael kors outlet
hermes birkin bag
nike air max 2018
calvin klein
kyrie 6
lebron james shoes
adidas gazelle sale
supreme hoodie
fitflops sale clearance
xiaofang20191214