teisipäev, september 30, 2008

Kokkutulek

Laupäeval toimus Aukülas Haljala klassi klassikokkutulek. uskumatu, kuid meil sai juba 10 aastat põhikooli lõpust. Kohal olid: mina, Teele, Reesi, Merli, Evelin, Tiiu, Airis, Rain, Kristjan, Kristo, Eero, Tauno, Lauri, Andres.
Väga mõnus üritus oli. Kõik olid ikkagi nii omad inimesed, mis sest, et osasid pole aastaid näinud.
Enamus tüdrukutel on juba lapsed (mina, Merli, Tiiu (2last), Reesi, Airis). Poistel pole aga kellelgi lapsi. Kuid millegi pärast ma arvan, et järgmiseks kokkutulekuks on keegi ikka juba kastanid tulest välja toonud :P
Aukülas oli väga lahe. Nagu alati sai Kristjani juures igast mänge mängida- nii ka seekord. Lasksime vibu, mängisime Mölky't ja osad ka tennist. Õhtuks kolisime tuppa kus pidu jätkus juba kangemate napsuklaaside taga. Sauna mineku ajaks olid juba kõik kained emmed koju läinud, ainult mina olin veel ennast sinna jutustama unustanud. Nii hakkasin ka mina kuskil kella kümnest Väike-Maarja poole sõitma, sest tibu oli too õhtu minu ema, vanaema ja vanaisaga.
Järgmisel päeval Aukülast läbi hüpates näin veel Loodi ning sain teada, et kangemad mehed olid jauranud lausa kella kuueni hommikul!





Rohkem pilte vaata siit!

1 kommentaar:

BlondVist ütles ...

Ojaaa ... pidu oli tore! Ka mina sain hommikuhakul veel saunas käidud :) Kahju, et ma vahepeal osa peost maha magasin, oleks saanud rohkem pilte seinale projitseerida ... aga siis näitasime aint ma ja Vorr omi pilte ... Ja Lauri ja Rain jämmisid veel seal päris pikalt ...