kolmapäev, mai 07, 2008

GA

Lõppude lõpuks saabus aeg, millal anti LBG Tallinnale uuesti võimalus korraldada BESTi rahvusvaheline GA. Ürituse korraldamise soovist oleme me juba teada andnud alates meie juhatusest, kuid alati on see üritus mõne teise BESTi grupi korraldada antud. Samas tundub, et just nii pidigi see ajastus minema, sest üritus oli ikka ahhetma ajav. Eelarve oli selline, millest meie ajal ei juletud rääkidagi, kuid praegusele BESTile ei olnud see üldsegi kaelamurdev. BEST-Estonia jätkab oma igapäevaseid toimingud ja ürituste korraldamist, vähemalt finantsilises mõttes, nagu polekski kümneks päevaks tervet Strand hotelli reserveeritud ning mitmesajalisele tudengkonnale tasuta jookidega pidusid korraldatud.
Lisaks sellele, et suudeti vastu võtta järjest kasvava BESTi kõik delegaadid, komiteede liikmed jne, korraldati sellel aastal ka aegade suurim alumnide kogunemine. Naljakas oli see, et tundus nagu inimesed ei ole üldse vahepeal muutunud, kuigi nii mõnegi vana tuttavaga oli viimasest kohtumisest möödas juba aastaid.
Seda võib öelda, et meie kui alumnid tundsime end küll nagu kuningakassid. Päevakava oli umbes selline: hommikusöök, vabaaeg, SPA, lõunasöök, ekskursioon, vaba aeg, õhtusöök, pidu. Ja nii neli päeva järjest. Tore oli veel see, et LBG Tallinna alumnid said kogu selle ürituse täiesti tasuta!

Lisaks suurele puhkusele olime ka natuke tublid. Nimelt võtsime osa suurest üle Eestilisest koristuskampaaniast „Teeme ära”. No ikka uskumatu kui palju prahti me mööda Pärnu-Ikla maanteed kõndides kokku korjasime ning mis veel hullem, milliseid prügi hunnikuid on inimesed metsa alla matnud. Tõesti kurb tunne, aga vähemalt natukenegi on nüüd olukord parem, sest oli kuulda, et üritusest võttis osa ligi 40 000 inimest!



rohkem pilte vaata siit

Kommentaare ei ole: