esmaspäev, juuli 07, 2008

Titaga K-Projektis

Täna käisime täitsa iseseisvalt kahekesi titaga K-Projektis. Minek sinna sai juba laupäeval Pipiga kokku lepitud. Pipi lubas lausa kooki teha, mida ta muidu minu meelest mitte kunagi vist eriti ei tee.
Muidu täitsa tavaline asi, oli meie jaoks ikkagi täitsa oluline sündmus. Siiani oleme autoga kodunt väljas käinud vaid kahel korral- esimene kord arsti juures ja teine kord Rocca al Mares jalutamas. Ja mõlemal korral oleme käinud koos Rihoga, kuid seekord läksime ainult kahekesi.
Enne sõitma hakkamist ma ikka täitsa pabistasin, sest see Tallinna liiklus on ju ikka suhteliselt vastik. Samas sõites rahunesin täitsa maha ja tegelikult polnud hullu midagi.
K-Projektis ootasid meid meie vana „riisi” seltskond välja arvatud Elisa, kes on hetkel puhkusel. Loomulikult käisid uudistamas ka kõik teised, kes puhkeruumist sellel ajal mööda juhutsid minema ja mind titaga seal nägid.
Usun, et jätsime endast suhteliselt hea mulje, sest nagu ma juba eelnevalt ennustasin, oli tita kogu seal oldud aja väga vaikne ja korralik. Mitte, et ta muidu mingi hull kisakõri oleks, aga uues keskkonnas tuleb ju ikka kõigepealt olukorda hinnata, enne kui hakkad oma häält tõstma. Ja me ei olnud seal üldse nii kaua, et see olukorra hindamise etapp veel läbi oleks saanud.
Pärast peasissepääsu juures juttu ajades saime natuke pragada, et miks me oma külastusest ette ei teatanud, sest K-Projekt oleks tahtnud meid õnnitleda, aga seda kõike annab veel parandada. Sest meil on plaanis järgmise nädala lõpus minna lõuna-Eestisse K-Projekti suvepäevadele mõnusalt aega veetma.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tita, tita, tita... Aga mis tita nimi on? ;)