neljapäev, juuli 24, 2008

Kirke-Liis 1 kuune

Pühapäeval oli Kirke-Liisi 1 kuu sünnipäev. Uskumatu, et ta juba nii suur on, kuid samas on ka tunne, et sünnitusest on suht kaua aega juba möödas.
Sünnipäeva õigel päeval olime me Viljandis. Kuna Riho emal oli mõni aeg tagasi jalaga väike õnnetus, siis nüüd oli nii, et enamuse ajast oli tibu vanaema Tiina süles. Veel käisid meid vaatamas vanaisa Tiit ja onu Rauno. Hetkel kui maal on igast palju asju teha, siis on Rauno enamuse ajast Tiiduga. Veel käis mitu korda titat vaatamas tädi Raili. Esmaspäeval oli lausa nii, et Raili pidi meil kolm korda külas käima. Kahel esimesel korral me titaga lihtsalt puht juhuslikult põõnasime magada. Kolmanda korraga oligi nii, et Tiina siis helistas Railile, et tule nüüd, tibu on üleval 
Esmaspäeva õhtul läksime veel Väike-Maarjasse minu vanaema ja vanaisa juurde. Samuti jõudis samal õhtul Hollandist tagasi minu ema. Enne Hollandit oli mu ema käinud Horvaatias ja Ungaris. Ungarist oli ta ostnud Kirke-Liisile ilusad bodyd, hommikumantli ja tudukombe. Ajaks mil jutud Väike-Maarjas räägitud said oli kell juba suht palju ning otsustasime Rihoga Tallinnasse tagasi tulla alles teisipäeva hommikul.
Ütleks nii, et suhteliselt pikk reis oli. Alustasime reede hommikul K-Projekti suvepäevadega Haanjas ja lõpetasime teisipäeva hommikul Väike-Maarjas. Kuna aga meie Rihoga niivõrd tublid inimesed oleme, siis on ju loomulik, et meie väike Kirke-Liis samuti väga tubli tita on ning terve selle ringreisi väga vapralt vastu pidas.

Kommentaare ei ole: