neljapäev, juuli 17, 2008

Tädid ja onud titat vaatamas

Sellel esmaspäeval käisid meil külalised. Külla tulid: Liina, Priit, Pipi, Maria, Hellu, Kaja, PuuPiret, Elisa ja Indrek.
Ütlen ausalt, et olen viimasel ajal üsna laisaks muutunud ja ega ma ei viitsinud eriti midagi ette valmistada. Mõtlesin küll kooki küpsetada, kuid isegi sellise meeldiva tegevuse asendasin poest jäätise ostmisega ja vanaisa käest metsmaasikate toomisega. Õnneks olid külalised väga mõistvad ja noh ega pole ju tegu mingite võõrastega, mis tähendas, et nad olid otsustanud ise hoopis meil suppi keeta.
Oi kui mõnus oli taas kõigi nendega ümber laua istuda. Lõunalauas söömine ja jutustamine oli vaieldamatult tööpäeva kõige meeldivam osa. Sa said täielikult ennast keset päeva korraks kõigest sellest jamast eemale kiskuda ja hoopis millelegi muule mõelda või nagu tihti juhtus, üldse mitte millelegi mõelda ja lihtsalt lolli juttu suust välja ajada ning kõht kõveras naerda. Nii tundus ka esmaspäeva õhtu selline nostalgiahõnguline koosviibimine, mitte et ma siis neid inimesi enam ei näeks. Näen küll- juba järgmine nädal on plaan Pipile külla minna ja nädalavahetusel on ju K-Projekti suvepäevad!
Igastahes oli meil täitsa tore õhtu. Sai igast juttu rääkida ja külalised said vabalt titat uudistada. Kingituseks toodi meile minu tellitud Ente-Tenteli plaat ning kaks kollast bodyt ning üks kreemikas kombenesoon.
Eks me nüüd peamegi meeles pidama, et järgmistel kohtumistel ikka moedemostratsiooni ka teeksime!


Kommentaare ei ole: