teisipäev, märts 03, 2009

Loovustund

Neljapäeval pidime minema Riinu juurde mängima. Aga siis tuli välja, et nemad plaanivad hoopis loovustundi minna. Otsustasin siis ka Kirke-Liisiga kaasa minna ja vaadata mis seal täpsemalt toimub.
Ega ma ise eriti mingeid lootusi sellele ei pannud, sest tibu ikka nii väike veel ja peale asjade suhu panemisest ikka eriti veel aru ei saa. Aga tegelikult oli seal täitsa tore. algul anti erinevast materjalist esemeid kätte mida sai siis katsuda ja millega sai vastu maad koputada ja igast muid asju teha. Siis anti meile korvikesed kuhu hakkasime siidipaberist ja kliistrist rukkilille sisse tegema.
meil muidugi käis see paber umbes kolme sekundiga peenikesteks tükkideks ja nii kui kliister peale kallati oli sellest ainult üks suur plöga järgi. aga mis siis, lapsel oli lõbu laialt, kuid kas just jälle selle plätserdamise eest 200.- maksta ?!? 200 on üksikkorra hind, kui käia rohkem, siis maksab muidugi vähem, kuid ikkagi üle 100 krooni. Ning kuna see asub Koplis ja tibu on veel nii väike, siis otsustasin, et püsikundedeks me veel ei hakka. Kuid aeg ajalt Riinu, Saskia ja Martaga koos käia võib küll.




Lapse käed peale pesu

Kommentaare ei ole: