neljapäev, november 06, 2008

Ujumine

Praegu tulime tibuga just Õismäe ujulast. See oli siis esimene kord, kui käisime nii ujumas, et mina ka basseini läksin. Hästi imelik oli. Ma ei osanud teda eriti hoida, rääkimata ujutamisest. Lõpuks sulistas ta ikka pool ajast nii nagu me lastepolikliiniku titte basseinis ujutasime. Üldiselt talle vist meeldis. Mingi hetk hakkas ta lausa juttu ajama. samas eriti pikalt ta kahjuks vastu ei pidanud. vees olime umbes täpselt 20min. Kokku toimetasime ujulas aga tund ja 15min. Seega ikka päris palju aega läks niisama sahmimisele, kuid mis meil ikka targemat teha on.

Ujula ise on igati viks ja viisakas. Laste mähkimisalus on vahetult dussiruumi kõrval ja õhk oli soe. Ainus mis häiris oli see, et iga nurgapealt vahtis mingi penskar vastu. No ega neil ka ju midagi erilist päeva ajal teha pole. Seebikad hakkavad ju alles õhtul.

Aga üldiselt meile ikkagi meeldis. Nii et võib teine kordki proovida!

1 kommentaar:

Oliver ütles ...

Kusjuures juba hommikul kell 7 on ujulas vähemalt pooled ujujad üle 50 aasta vanad. Tõsiselt.
Iseenesest on tore, et nad ennast liigutavad ja niimoodi käivad, aga ma olin natukene üllatunud, et neid niivrõd palju on hakanud hommikuti käima. Osad ujuma ei tulegi. Passivad niisama saunas ja käivad pesemas.