Kotletid, mis selle järgi sai tehtud, olid minu meelest kõige mahlasemad kotletid maailmas ja ilmselt teen oma elu keeruliseks ja hakkan ka tulevikus kotelette hoopis retsepti järgi tegema.
Nämm...
Vaja läheb
| 500 g | Hakkliha (kodune) | |
| 250 g | Kartul (toores) | |
| 1 tk | Sibul (väike) | |
| 3 küünt | Küüslauk | |
| 2 viilu | Sai- kommentaar-õikasin ääred ära | |
| 1 dl | Rõõsk koor 10%-line | |
| 1 tk | Muna | |
| 1 dl | Hapukoor | |
| Sool- kommentaar, lisasin ligi 2 tl | ||
| Must pipar | ||
| 1 tl | Paprika (jahvatatud)- kommentaar- jätsin ära |
Tee nii
Haki küüslauk ja sibul hästi peeneks. Pane kaussi tükeldatud sai ja kohvikoor. Lisa hakkliha, sibul, küüslauk, muna ja hapukoor. Riivi hulka kartulid ja maitsesta soola-pipraga. Klopi kõik hoolikalt läbi. Prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta sõltuvalt kotlettide suurusest 10-15 minutiks ahju järelküpsema.
Serveeri kotlette värske salatiga.
Retsepti originaalasukoht Toidutares
1 kommentaar:
a fantastic readgreat post to read newsDiscover More see it heresee
Postita kommentaar