esmaspäev, detsember 28, 2009

ehitus jõulud

Jõulud on läbi ja läbi on ka meie nii öelda edasi lükatud tähtaeg maja valmimisesks. Lepingus on kokku lepitud 30.november. Aga kahjuks ei ole meil ikka veel asjad nii kaugel kui tahaksime.
Enne pühi esmaspäeval meil jälle ehitajat ei olnud, teisipäeval kohale tulles ütles, et tema tahaks pühade aeg ka tööd teha. Meile muiduig selline korraldus ei sobi, et tööpäevadel asi seisab ja siis kui tahaks perega olla tahab tema siin toimetada.
22-23 oli meil kohal 2 meest ning siis sõitsime me Vilandi-Rakvere tuurile.

Täna, 28.dets ehitajat ei ole ja see aasta me teda enam ei näe ka. Eile vindise peaga helistas Rihole ja hakkas mingit jura ajama. Lubas uuel aastal kohe kohal olla, aga vaevalt, et ta enne 4.jaanuari siia jõuab :S
Helistasime juba kaks brigaadi maalreid läbi ja mehed oleksid ka juba teisipäevast tulnud, aga siis mõtlesime viimasel hetkel ümber. Mis see mõni päev uute meestega enam juurde annab.

Üldse on ehtiustöid jämedalt järgi kuskil 3 meest ja 7 päeva!
Ei kujuta ette kas Kalev suudab ennast kokku võtta ja veel ka üle "koera saba" hüpata, sest tegelikult on ju lõpp juba käega katsuda.

Pildid 18.dets

2 kommentaari:

Siseviimistlus ütles ...

Enne kellegi palkamist või lepingu tegemist peaks kindlasti väikese taustakontrolli tegema. Viinaninasid on üllatavalt palju.

jasonbob ütles ...

kd 11
coach factory outlet
moncler
supreme outlet
hermes
birkin bag
air max
jordan shoes
off white shoes
yeezy
xiaofang20191214