laupäev, detsember 26, 2009

Jõulud

Ja hakkavadki selle aasta Jõulud vaikselt läbi saama. Eks ta üks suur söömapüha on, aga elame üle :D
Tegelikult olid see aasta jõulud ju vaatamata masule väga ilusad- üle terve Eesti on paks lumi maas, suurem šoppamise hullus läks ka meist suhteliselt mööda ja Kirke on ju iga päevaga järjest suurem ning iga päev leiutab midagi uut mille meile nalja teha.

Suur Eestiringreis algas meil seekord 23.dets õhtul Viljandis, 24.dets sõime verivorsti ning jagasime kingitusi, 25.dets hommikul käis Kirke Paala järve ääres kelgutamas ning õhtusteks verivorstideks sõitsime juba Väike-Maarja. Loomulikult toimus ka siin peale söömist kinkide jagamine. Täna 26.dets käisime Rakvere kirikus puhkpillikontserdil ning õhult kelgutas Kirke Ebaveres. Kirikus käimise üle on mul eriti hea meel, sest see on meil juba mitu aastat vahele jäänud. Ja kuna me pole ühegi koguduse liikmed, siis võikski just jõulukontsert meie pühadeaegse kirkikuskäimise eest olla.

Tegelikult tahtsime me muidugi jõuluks vanaemad ja vanaisad hoopis enda juurde kutsuda, aga kuna ehitus pole veel endiselt valmis pidimie selle plaani järgmisse aastasse lükkama. Noh loodame-näeme :D

Kommentaare ei ole: