teisipäev, mai 05, 2009

Katrini pulm

Laupäeval abiellusid Katrin ja Simon. Kuna Simon on inglane, siis oli ka pulm Eesti-Inglise segu. Meie jaoks väga teistsugune pulm, sest tänu erinevatele kultuuridele oli ka palju kombeid ära jäetud. Näiteks oli lausa kutsel palutud "Kibe" mitte karjuda. Õnneks aga oli see ainult eestlaste kirjutatud nii et peo käigus õnnestus meil ikkagi paar inglast ära rääkida ning kui nemad juba otsa lahti tegid, siis karjus juba terve saal "kibe", "kibe".
Aga registreerimine ise toimus Tallinna Raekojas, mis oli väga ilus. Peale seda liikusime Toompeale vaateplatvormile, kus oli pildistamine. Järgmisena ootas meid juba buss, mis siis kõiki peolisi L'amitie loungi viis. Seal olid inimesed paigutatud laudkondadesse ning eraldi oli meie kasutuses ka loungi osa kus siis ka tantsida sai. Bändiks oli kutsutud Marvi Vallaste, mis tähendab, et tratditsioonilist umptsat ei mängitud ning selle asemel oli mõnus bossanova. Pulmaisa samuti ei olnud ning selle asemel oli bestmaniks peigmehe hea sõber inglismaalt.
Ütleme nii, et me võtsime RIhoga ikka täitsa vabalt. Kuna Tiina oli kutsutud last hoidma, siis ega me eriti koju mineku peale ei mõelnud küll. Ja kui pidu loungis lõppes, siis olime täiesti loomulikult nende 6 eestlase hulgas kes linna edasi pidutsema läksid. Edasi mindi Bonnie and Clydie. Sest meile lisaks tulid linna ka 14 inglast, kes tahtsid jubedalt diskot teha.
KOhale jõudes selgus aga, et klubisse sissepääas on 150.- Ikka täitsa jube hind. Ning kuna on säästuaeg, siis mõtlesime Greete ja Rivoga et nelja peale teeb ainuüksi sissepääs 600.- Et tegelt võiks ju minna hoopis klubi kõrval olevasse inglise pubisse ja lihtsalt selle raha eest jooke tellida. Ja nii me siis seal jätkasimegi tekiila ringidega kuni ka see koht kell 3 kinni pandi.
Pole kohe ammu nii moodi väljas käinud. Ja vaatamata sellele, et hommikul üsna hõre olla oli, oli see ikkagi üks värskendav kogemus meeleheitel koduperenaise rutiinile :D

Kommentaare ei ole: