teisipäev, jaanuar 13, 2009

suurte titade võimlemine

Täna käisime Kirke-Liisiga jälle võimlemas. Ausalt öeldes ei mäletagi millal viimane kord oli, vot nii pikaks on see vahe juba veninud. Igastahes läksime me täna juba 6-9kuuste rühma. Ja harjutused olid ka hoopis teistsugused kui varasematel võimlemistel.
Kõigepealt istusime kõik ringis (19 emmet koos oma lastega) ja loopisime palle keskele kasti. Kui kõik pallid said loobitud, siis vaatasime kelle tita kui kiirelt neile järgi roomama hakkab.
Siis istusime kõik rätsepa istesse ja panime lapse enda sülle istuma. Ise hakkasime küljelt küljele kallutama ja laps pidi siis oma tasakaalu hoidma.
Siis tegime veel igast roomamisi, kukerpallitamisi ja mingit ringmängu. Ja emmedele mingied kõhulihase harjutusi ka kus laps siis ikka lisakoormust andis.
Väga vahva oli. Ja eriti tore oli muidugi see, et lapsed on juba nii suured, et hakkavad vaikselt omavahel sotsialiseeruma. Hästi äge oli seda pealt vaadata, aga kuna korraga on koos 6-9 kuused lapsed, siis palli taga ajades jääb ikka tugevama võim peale. Ning kuna Kirke-Liis alles 6 kuune on, siis pean seal ikka valvama, et talle päris pähe ei astutaks. Aga muidu oli lahe ja ma usun, et me paneme võimlemise omale jälle päevakavva.

Kommentaare ei ole: