neljapäev, jaanuar 26, 2012

Uus köök

Lõpuks on ta saabunud. Meie uus köök :) Köögi üles saamise kuupäev 11.01.2012
Oi kui kaua me seda juba tahtnud oleme. KUid küll on laiskus vahepeal asja toppama pannud ja siis jälle itmeist mitte sõltuvad tegurid. Ja nii ta veninud on.

Häbi tunnistada, kuid tehnika sai meil juba 2011 aprillis ära ostetud, kuid seejärel tekkis meil väljavalitud mööblifirma osas pankroti kahtlus. Siis tuli suvi ja hakkasime terrassi ehitama.
Nüüd, aasta lõpus võtsin asja uuesti käsile. Käisin mõned firmad läbi ja tellisime lõpuks ära.
Ja ega seegi päris viperusteta ei läinud. Esiteks, kuna me tahtsime 700 sügavusega tööpinda, oli valik väga piiratud. teiseks olid paigaldajad suht eesi keel mõistmatud tegelased. 2x käisid kohapeal mõõtmas ja siis ka veel ponud nad kindlad, et lõpuks kõik klapid ja nii läheb nagu meie tahame. Suhteliselt suureks takistusekd oli sealjuures meie seinte eripära. All korrusel pole väga mõtet ühtegi täisnurka või sirget seina otsida. Vana palkmaja ikkagi :P

Ja siis, kui kõik lõpuks juba valmis tundus ja töömehed ära läksid selgus, et Euronics, kes meile tehnikakomplektid valmis pani on müünud meile autonoomse ahju ja ahjult juhitava pliidi. Teisisõnu polnud pliidil mitte ühtegi nuppu millega seda sisse lülitada.
Ega siis midagi, kui pliit uuesti pakendisse ja kaenlasse. Eks vähe imelik meil seal Euronicsis oma probleemi seletada oli, sest tehnika juba aprillis ostetud, kuid õnneks sai kõik ilusti ümber vahetatud ja juba samal õhtul ikka pliit tööle pandud.

Nüüd on siis veel uued kardinad vaja vaadata. Ütlen ausalt, tegelikult tundub see valge töötasapind ikka väga köögilik, aga ma väga loodan, et kardinatega saab ehk seda kõike veidike tasakaalustada.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne uue köögi puhul, see on ikka superhea kui köök on praktiline ja kena :)

Garaaziuksed ütles ...

Vanasse maja uue sobitamine on alati keerukas ülesanne. Sai endalgi vana maja renoveerimine ette võetud ning peab mainima, et lihtne see ei ole.

Teie köök näeb aga superhea välja ning kogu vaev sellega on väärt olnud.

jasonbob ütles ...

golden goose sale
nike air vapormax
golden goose outlet
curry 6 shoes
kyrie 5 spongebob
coach outlet store
off white nike
timberland outlet
golden goose sneakers
louboutin shoes
xiaofang20191214