neljapäev, jaanuar 26, 2012

Grete 1-aastane

Juba ongi meie pisikene Grete 1-aastane. Sünnipäev oli küll kõige kiiremal ajal, kuid õnneks võtsin ennast ikka kokku ja istusime hetkeks perega laua taha õhtust sööma. Kiire oli meil sellepärast et eelmisel päeval oli saabunud uus köök, kogu vanas köögis olnud tavaar oli meil mööda maja laiali ning sellele lisaks pidime me juba 14 õhtul Rootsi laevale minema. Ja kuna tegemist oli suusareisiga, siis oli meil parasjagu ka suusariiete pakkimine pooleli. Kuid sellest juba järgmistes postitustes....

Igastahes oli meil sünnipäeva puhul perekondlik mahaistumine. Tegin väikese ashjuprae ja muffinid, mis küll ahjust välja võttes kohe tössiks vajusid :( kuid maitse oli ju hea :)

Tegelikult oli meil eelneval nädalavahetusel ka Viljandis üks pidu, kus pidasime korraga nii Raili, Tiina kui Grete sünnipäevad, kuid kuna see toimus Raili sünnipäevale kõige lähemal, siis tuli see ikkagi kõige rohkem nagu Raili sünnipäev välja.
Mummu ja Nana tõid ka enne laevale minekut Gretele väikese kingituse, kuid pidu on veel pidamata. Samuti on külas käimata veel Koosul ja minu isal.
Natuke kahju, et nüüd see esimene päris sünnipäev nii kasinalt peetud sai, kuid tundub, et Grete sellest väga ei kurvasta ja eks saab siis järgmised korrad jälle vähe ägedamalt teha :)



PS! Täna käisime Gretega ka arstile ja 1a 14p parameetrid on järgmised:
kaal 9,36kg
pikkus 76cm
2 hammast
5 sõna- aitäh, emme, mämm-mämm, issi, õue
ei kõnni, aga see eest ronib nagu kaljukitsele kohane :)

1 kommentaar:

Mummu ütles ...

Miks see aeg küll nõnda ruttu lendab?!!!!