laupäev, september 18, 2010

Maja värvimine

Paar nädalat tagasi oli meil teemaks maja värvimine. Kuna olime otsustanud seda mitte teenusena tellida, vaid ise oma jõududega hakkama saada, oligi meile appi tulnud Rauno ja Jürgen. Lisaks neile, olid veel juhendamisel ja nii öelda natuke värvimisel abiks Riho isa, ema, Riina ja minu ema.
Kuna maja on nii kõrge, siis lisavarustuseks oli meil tellitud tõstuk. Kahjuks jäi aga kahes tööpäevast väheks ja esimene korrus on meil endiselt värvimata! Teisesst vaatenurgast see polegi võibolla nii halb, sest mõni päev tagasi vaatasime RIhoga ja mõtlesime, et oleme vist vale värvi majale valinud. Seega tundub, et kogu kammaijaa tuleb uuesti läbi teha. Sest eks ajutised asjad on ikka kõige püsivamad ja tegelikult on ikka jama küll kui endale su oma maja värv ei meeldi :S

Lisaks tahan veel ära märkida, et kui poisid usinasti värvisid, käisid Tiina, Tiit ja Riina ning Kirke-Liis Jõelähtmes tädi Lindal külas. Minu jaoks jälle Kirke puhul uus märk maas, et ta ilma mingi probleemita mitu tundi Viljandi vanaema ja vanaisaga kuskil ära käis.
Tundub, et laps hakkab vägisi suureks kasvama :D

1 kommentaar:

theigh ütles ...

visiter le site Dolabuy Louis Vuitton Lire l'article complet Dolabuy Hermes lié ici jetez un œil sur ce site Web