kolmapäev, september 15, 2010

beebi2 23+1

Esmaspäeval oli meil järjekordne arsti külastus. Nagu juba viimased kolm korda, ei näidanud ta ka seekord mis tal seal jalgevahel on või ei ole :)
Ehk sugu endiselt teadmata!

Selle rasedusega on mul alates esimesest visiidist iga kord UH tehtud ning arsti jutust lugesin nagu välja, et nii vist lõpuni välja. Seega olen juba 7 korda oma tibu näinud :D, pilte me enam kaasa ei tahagi. Nii kui nii ei mahu ta tervenisti sinna kaadrisse ära ja otseülekanne on pildiga võrreldes ikka hoopis midagi muud.

Aga beebi2 andmetest esmaspäevase 23+1 seisuga:
pea läbimõõt 5,21 cm (pea mõõt on väiksem kui teised mõõdud. Näitlikult põhjendades oli arsti vastus sellele, et mõni on nii öelda kõrvitsapea ja mõni kurgipea. no meil siis kurgipea ehk ovaalsem)
Reieluu pikkus 3,97 cm
Kõhu mõõt 19,01 cm
Kaal 570g

MInu seisund on endiselt OK. Hemoglobiin on küll langenud 123->112, kuid see pole veel midagi kriitilist. Samas tuleb mul kontrolli mõttes siiski ka järgmine kord hemoglobiini jaoks vereproov anda.

Kaal arsti raamatu järgi +4,7 kg

Järgmine visiit 11.oktoober. Loodame, et tibu siis lõpuks meile vastu tuleb ja ikka väkese vihje annab, kas tahab omale talveks roosat või sinist kombinesooni :)

Kommentaare ei ole: