teisipäev, oktoober 28, 2008

sünnipäevatrall

Laiskus, laiskus ja veel kord laiskus pole mul lasknud juba tükk aega siia blogisse midagi kirjutada. Aga kuna ma tahan, et sellest jääks kunagi maha ilus kroonika minu tegemistest, siis peab ennast jälle kuidagi järjele saama.
Üle eelmine nädala vahetus käis meil siis igast sugulasi külas. Põhjuseid inimesi külla kutsuda oli rohkem kui üks- esiteks minu sünnipäev, teiseks tibu 4 kuu sünnipäev ja ka katsik ning kolmandaks polnud veel riho onu oma perega meil külas käinud ehk siis nende jaoks lausa soolaleib.
Et kuidagigi kõiki neid inimesi ära mahutada toimus avatud ustepäev kahel päeval. Laupäeval käisid minu sugulased- ema, isa, vanaema, vanaisa ja veel kord vanaema ning pühapäeval Riho sugulased- onu kahe lapsega, tädi oma mehega, ema, isa, õed, vend ja vanaema.
Ega midagi erilist muidugi ei toimunud. ajati tavalist sugulaste juttu ja joodi kohvi. Aga ega perega kohtumiseks ei peagi alati mingit suur actionit korraldama. Kuid selleks et kõik head inimesed ikka ära mahuksid tuleb suure maja ehitada küll!

1 kommentaar:

BlondVist ütles ...

Kui ma juba ei soovinud, siis tagantjärgi ikka ... Õnnesoovid ka minu poolt! (hilinenud õnnesoovid pidavat kõige rohkem õnne tooma) ...