kolmapäev, oktoober 01, 2008

Rocca al Mare ostuhullus

Täna avati Rocca al Mare kaubanduskeskuse laiendus. Mõtlesin küll, et ei hakka sinna trügima minema, aga ikkagi läksin. Ei tea mis see ime asi on mis inimesi niimoodi pöördesse ajab.
Poolteist tundi peale avamist (15.30) kohale jõudes toimus Euronicsis siuke möll. Helistasin kohe Rihole ja isegi tema plaanis oma ülejäänud päeva nii ümber, et saaks ka midagi ostma tulla :p
Keskus on iseenesest muidgi vägev. Enam pole absoluutselt mingit kihku kuhugi mujale shoppama minna. Kõik saab enam-vähem sealt kätte. Mis mulle eriti meeldib on see, et lastepoode on juurde tulnud ning sinna tehti ka Juku mängumaa. Hetkel on tibu küll liiga väike, et seal hullata, aga küll see aeg ka õigepea tuleb.
Pristma on samuti palju suurem kui enne. Võibolla et suurim Prisma mis seni üldse tehtud. Ja jällegi on lasteosakonna valik palju mitmekesisemaks tehtud. Ning riiete hindade osas ei pääse ükski teine pood ligilähedalegi. Vaatamata sellele, et ma alles eile tibu riided läbi sorteerisin ning tõdesin, et mul ei ole tükk aega poodi asja, ostsin ikkagi ühed armsad püksid ja pluusi. No ei saanud lihtsalt ostmata jätta!
Ühesõnaga on lahe, et siin pool linna ikka elu käib. Vaesed viimsikad peavad ainult oma Pirita Severi ja Viimsi säästukaga leppima. Meie siin saame aga kaupa valida nagu kunnid ning õigepea peaks ka Selver Rimile ja Prismale seltsi tulema.

1 kommentaar:

BlondVist ütles ...

majanduslangus