neljapäev, veebruar 16, 2012

Guitar Hunt ja Kamahouse ja Baby Back

...absoluutselt eri ooperist kohad. Aga kuna minu vanaema oli juba Lotte pärast linna tulnud, siis saime ka võimaluse Rihoga natuke väljas käia.

Millalgi novembris oli mul ostetud voucher Guitar Hunt'i. Mis ma oskan öelda- pesuehtne roki pubi. Pole väga minu maitse, aga kuna raha oli juba makstud, siis otsisime tagusmises nurgas oleva laua ja istusime maha. Sööks oli enam vähem, kuid olustik meenutas liiga palju 90ndate lõpus olnud pubisid. Või siis ka mõnda praegust meie provintsilinnakese söögikohta. Omaalgatuslikult ilmselt sinna tagasi ei läheks, samas kui mingi seltskond otsustab läbi hüpata, siis üksinda sõrgu vastu ajama ka ei hakka.

Kamahousi kohta lugesin ajakirjast Oma Maitse. Anti päris kõrged punktid ja mõtlesime, et läheme peale Lottet läbi. Laupäeva pärastlõunal oli koht täiesti rahvast täis. Õnneks leidsime omale kohad ühes suuremas lauas, kus juba istus kaks inimest. Pakkisime siis ennast lahti ja lapse lahti ja ei midagi. Otsisime endale menüü, saatsime lapse olematusse mängunurka...ja ikka ei midagi. No mis mõttes. Ma saan aru, et rahvast on palju, aga teenindajatlet, kes vahet pidamata mööda saali ja ka meist mööda sibisid, ei saanud me mitte mingit kontkati. isegi mitte silmsidet. Vot see ajas küll keema. Laps juba ka, et millal siis süüa saab, aga keegi polnud meid veel märganudki. Ühesõnaga 15 min peale maha istumist tõusime me rahulikult püsti, panime riidesse ja läksime ära.

Kuna kõhud olid selle aja peale juba päris tühjaks läinud, siis hakkasin läbi helistama Baby Back'i kohtasid, et kust vaba lauda saada. Ja saimegi Kirstiinest omale mängunurga lähedale vist ainsa vaba laua.
Ütleme nii, et küll on hea, kui on ikka sellised backup kohad olemas, kus tead, et kindlapeale kõhu täis saad ja lapsel ka huvitav on ning meeldiv teenindus veel sinna peale!

Kommentaare ei ole: