teisipäev, august 17, 2010

Ringiga Pärnusse

Pühapäeval peeti Sassi 1-aastast sünnipäeva. Sass elab, aga teadupärast Pärnus. Nii siis proovisimegi ühendada kaks head asja. Nimelt enne Pärnusse minekut käia veel läbi Kalle ja Krista juurest. Esiteks oli Rihol seal mingit arvuti asja ajada ja teiseks on ka neil maja ehitamine pooleli ning tähtsime kangesti näha kus maal nad oma asjadega juba on.
Ütleme nii, et nad on ikka väga suure töö juba ära teinud ning ikka paras ports tegemisi ootab ka veel ees. Kuigi plaanisime Kalle-Krista juures umbes pool tundi olla, lendas aeg väga kiiresti ning märkamatult oli möödunud juba poolteist tundi :)
Kui Kalle-Krista juurest ükskord sõitma hakkasime, oli veel probleemiks Selist õige suund Pärnu poole üles leida. Nii me siis tegimegi väikese tiiru armsal Eestimaal läbi Järvakandi ja Vändra.
Sünnipäev oli väga mõnusas ja rahulikus meeleolus. Nägime mitmeid tuttavaid keda juba terve suvi pold näinud ning hiljem liitus meiega ka veel Tarvi. Seekord sai siis Tarviga natuke rohkem juttu ajada ja seda Hiina imet uurida :)
Selgus et praegune leping kestab tal aprillini ning kuskil jaanuaris otsustab ta mis siis edasi saab. Kas jääb veel Hiina, kas suundub kuhugi uude riiki või tuleb hoopis koju Eestisse. Igastahes üpris pikaks on tal see välismaal olemine juba kujunenud.


Krista blogi
sealt tuleks siis eelkõige Kodu korda sildi alt sissekandeid uurida

Tarvi pildiblogi
Pildid maailma erinevatest kohtadest, inimestest ja muust :)

Kommentaare ei ole: