reede, märts 19, 2010

Second Life

juba mitu nädalat olen ma tahtnud minna second hand riiete poodi. Varem kui ma tööl käisin, et pidanud ma väga raha peale mõtlema. Ja kui midagi oli vaja või lihtsatl tuli tuju, siis läksin poodi ja ostsin suht koht mis meeldis.
Nüüd, kui emapalk on läbi, on shoppamisega hoopis teine teema. Ega ikka ei raatsi väga :) Iga asjaga mõtled mitu korda, et kas see ikka on oma hinda väärt. Eriti kui ma tean millised juurdehindlused tegelikult asjadele juurde pannakse.
Ja vot siis ma mõtlesingi, et uuriks neid second handikaid. Nii paljud ju käivad ja leiavad igast ägedaid ja normaalseid asju. umbes 10min eeltööd googlis tehtud, otsustasin vaadata Pärnu maanteel sellist poodi nagu Second Life.
Ja ma olen väääääga rahul.
Alates sellest ajas kui ma spordiklubiga liitusin, olen ma tahtnud omale uusi spordi/vabaajapükse. aga no ma ei suuda nende eest 700 või 800 krooni maksta. Ja voila seal valik täitsa olemas 75.- miinus 25% märtsikuu soodustust. No kui ma omale juba püksid leidsin, ega ma siis pluuside stangest ka mööde ei kõndinud jne, jne.
Ühesõnaga sinna poodi lähen ma veel tagasi!

4 kommentaari:

Oliver ütles ...

Tänu sellele poele on mul kolm paari täiesti viisakaid viigipükse. Hinnapoolest suurusjärk kümme korda odavamalt soetatud, kui nad tänapäeval poes muidu maksaksid.

UrmasK ütles ...

Minu seljas varsti muid riideid polegi :) Head asjad on (Y)

UrmasK ütles ...

toon esile just triiksärgid- seal väga kenad ja kvaliteetsed need. Suveriideid ka mulle. Pükse kahjuks minu mõõtu pole :p

jasonbob ütles ...

kd 11 shoes
michael kors outlet
hermes birkin bag
nike air max 2018
calvin klein
kyrie 6
lebron james shoes
adidas gazelle sale
supreme hoodie
fitflops sale clearance
xiaofang20191214