esmaspäev, veebruar 22, 2010

Otsime lasteaeda

Sel nädalavahetusel tuli meil Rihoga juba mitmendat korda jutuks, et peaks Kirkele mingi teiste lastega mängimies koha otsima. Talle nii meeldivad teised lapsed ning siis ta õpiks ka natuke teistega rohkem arvestama. Minuga kodus olles on ikka teistmoodi kui omavanustega mängides.

Nii hakkasingi eile õhtul netist eralasteaedu läbi vaatama. Suureks üllatuseks selgus, et meie kandis on neid väga vähe. Enamus erakaid on kas Viimsis või Jüris. Tabasalus, Õismäel, Kakumäel on täielik ikaldus.
Lõpuks leidsime, et TAKi maja vastas, täpselt üle tee Riho kontorist, on üks lastehoid Avitus. Hinnad tundusid täitsa normaalsed ja logistiliselt tunduba ka päris hea olevat. Helistasingi neile hommikul ja kell 11 olime juba Kirkega platsis, et ikka oma silmaga üle vaadata.
Noh ütleme nii, et ruumid tundusid sellised kesised, köök on väga tilluke ja kõige suuremas ja valgemas toas pole ühtegi mänguasja. Samas aga kui ainult pooleks päevaks laps sinna jätta, siis selleks ajaks leiab ilmselt tegevust rohkem ja veel.

Homme läheme vaatame ka ühe siin samas Harkujärve kandis oleva lastehoiu üle, aga selle kõige suuremaks miinuseks on hind. Ta on natuke kallim kui too Avitus ning lisaks tuleb Harkujärvel ka vele söögiraha juurde maksta.

Ahjaa, kirke seisukohast oli täna vähemalt küll nii, et ega ta sealt vabatahtlikult ära ei tulnud. Eks see kõik võib veel muidugi täitsa vastupidiseks muutuda, aga hetkel on mul küll hea tunne. Ega ma teda seal käima sundima ei hakka, aga kui talle ikkagi meeldib, siis miks mitte proovida.

Kommentaare ei ole: