laupäev, detsember 13, 2008

K-Projekt 20

Eelmine neljapäev oli traditsiooniline K-Projekti aastapäeva üritus. Kuid see aasta oli kõik veidike teistmoodi, sest K-Projekt sai juba 20 aastaseks!
Esiteks oli Draamateatri asemel toimumiskohaks Estonia ooperimaja. Teiseks oli tavalise teatrietenduse asemel operett "Viini Veri" (õnneks siiski ainult selle teine osa), mille sisse oli pikitud meie firmaga seotud ütlemisi ning peale opereti oli lisa esinejateks Matvere&Co mingi pillimängu kvartetiga. Ja kahe esineja vahele pidas Rein väikese kõne ning näidati Esko poolt kokku pandud filmi firma ajaloost.
Kerge miinusena tooksin välja aga kesisema toiduvaliku ning bändi puudumise. Tantsulõvid nagu me oleme tundisme just sellest kõige suuremat puudust. Ja muidugi ootasin mina suurt torti, kuid selle asemel olid mingid roosad koogikesed ja martispani trühvlid.
Olgu kuidas on, aga tegelikult mulle ikka õudsalt meeldib sellistel üritustel käia. Kui Riho veel Webmedias töötas, saime me lausa kaks korda aastas ennast tõeliselt üles lüüa. Nüüd ettevõtjana peab ikka hoopis teistmoodi silma paistma, et kuhugi "välja valitud" üritustele kutsutud saaks!

Kommentaare ei ole: