neljapäev, jaanuar 06, 2011

Jõulud 2010

Selle talve jõulud möödusid nagu jõulud ikka- suure lumega ja mööda Eestit ringi sõites. Oma ringkäiku alustasime seekord Väike-Maarjast. Seal tegi Riho, nagu juba väike tradistioon ette näeb, minu ristiema juures Jõuluvana ning hiljem käisid ka meil päkapikud, kes kuusealla kingitused jätsid. Loomulikult möödus õhtu suure söömise täheall.
Maarjast oli meil plaan edasi minna Viljandisse. Kuna aga Monica ja Scarelti nimelised tormid meid kõiki juba väga hellaks olid teinud, siis otsustasime, et seekord ei sõida mööda shortcute, vaid valime suuremad maanteed. Ka suuremaid teid mööda sõites olid tegelikult teeolud ikka väga hullud. Ja ühes kohas sõitiski üks auto täpselt meie ees ennast kinni. Õnneks oli siiski piisavalt mehi mitme auto peale kokku kohal, kes musklijõuga selle õnnetu auto jälle liikuma lükkasid ning tee oli liikluseks taas avatud!
Viljandis möödusid ka jõulud nagu ka eelnevatel aastatel. Ainult lund oli veeeeeel rohkem ja Kirke oli juba piisavalt suur, et koos tädi Railiga kuuseall päkapikku mängida :)

Kommentaare ei ole: