reede, aprill 30, 2010

Potitreening jätkub

Potitreening jätkub. Vaatan, et kui tibu palja pepuga kodus ringi jookseb, siis läheb ta häda tundes juba täiesti iseseisvalt potile.
Mõtlesin siis eile õhtul, et teeks proovi ja paneks ta täitsa alasti magama. Äkki läheb õnneks ja ei teegi öösel pissit.Igaks juhuks panin muidugi lina alla kiled, et vähemalt madrats rikutud ei saa.

Läks aga oodatust palju paremini. Kui Kirke voodisse ronis, näitasin talle potti ja ütlesin, et jätan selle siia voodi kõrvale. Et kui häda tuleb, siis peab potile minema.
Veel enne uinumist ronis ta teki alt välja ja tegi kaka. Siis öösel kuskil 4.30 ajal nägin, et laps hakkas voodist välja ronima ja potti otsima. juhuu :) ning hommikul, nii kui ärkas, pani samuti ise kohe voodi kõrval olevale potile.
PS! ääremärkusena ma muidugi ikka koristan kõik peale igat häda ära :)

Aga minu meelest on see suur samm edasi, et ta suudab öösel unise peaga voodist välja tulla ja ise potile minna.

Nüüd minu meelest veel viimane etapp jäänud. Vaja kuidagi selgeks teha, et isegi kui püksid jalas on, tuleb häda potti teha. Ostsin ka prooviks spetsiaalsed potitreeningu mähkmed, mis lapsel pepu märjaks jätavad. Noh selleks puhuks, kui mul peaks pesupesemine mingi hetk üle viskama. Aga sisetunne ütleb, et nädala-paari pärast pole meil enam mähkmeid väga vaja :)))