Kotletid, mis selle järgi sai tehtud, olid minu meelest kõige mahlasemad kotletid maailmas ja ilmselt teen oma elu keeruliseks ja hakkan ka tulevikus kotelette hoopis retsepti järgi tegema.
Nämm...
Vaja läheb
500 g | Hakkliha (kodune) | |
250 g | Kartul (toores) | |
1 tk | Sibul (väike) | |
3 küünt | Küüslauk | |
2 viilu | Sai- kommentaar-õikasin ääred ära | |
1 dl | Rõõsk koor 10%-line | |
1 tk | Muna | |
1 dl | Hapukoor | |
Sool- kommentaar, lisasin ligi 2 tl | ||
Must pipar | ||
1 tl | Paprika (jahvatatud)- kommentaar- jätsin ära |
Tee nii
Haki küüslauk ja sibul hästi peeneks. Pane kaussi tükeldatud sai ja kohvikoor. Lisa hakkliha, sibul, küüslauk, muna ja hapukoor. Riivi hulka kartulid ja maitsesta soola-pipraga. Klopi kõik hoolikalt läbi. Prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta sõltuvalt kotlettide suurusest 10-15 minutiks ahju järelküpsema.
Serveeri kotlette värske salatiga.
Retsepti originaalasukoht Toidutares
1 kommentaar:
a fantastic readgreat post to read newsDiscover More see it heresee
Postita kommentaar