laupäev, aprill 05, 2008

Laupäev ehk homme tuleb Riho

Plaani järgi pidi mulle täna külla tulema Väike-Maarja vanaema. Oli mõte käia suurtes aianduspoodides ja siis siin aias natuke nokitseda. Tegelikkuses tuli aga emale, kes ta siia pidi tooma mingi suur tähtis asi ette ning varem valmis tehtud plaan lükkus homsesse.

Kuid ega see pärast veel laupäev ilma vanaemata jäänud. Nimelt tulid Viljandist siia Riho ema, õde ja vend ning nad kutsusid mind ka Riho vanaema ehk memme sünnipäevale. Memmel on 3 last ja kõikidel lastel omakorda palju lapsi- Tiidul 5, Enel 3, Jüril 2. Samuti on juba Enel lapselapsed. Mõtlesin, et küll on ikka memmel tore olla nii suure pere keskel. Alati on keegi kes helistab ja keegi kes läbi astub. Väga kihvt kui ka mul tema vanuselt, 81, oleks nii palju lähedasi inimesi enda ümber.



Peale sünnipäeva läksime Ülemiste keskusesse shoppama. Veetsime seal oma 3 tundi, aga saak oli ka hea. Eks ma siis homme eputan Riho ees oma uute kolmveerand teksaste ja pluusiga. Ja kuna all Rimis oli veel Tugish-Piip päevad, siis käisime ka sealt läbi ning ning mulle tundub, et mul on varsti juba kleepekad koos, et esimese portsu trodikahvlite järgi minna :D

Kommentaare ei ole: